Ако не можете да најдете решение за вашите проблеми во нашата База на знаења, можете да поднесете тикет со избирање на соодветниот сектор подолу.


 Soporte Técnico

Consultas sobre la operativa de los servicios y reporte de incidencias

 ALERTA

Consultas sobre alertas enviadas desde Notification Manager